Post by teostalananas on Feb 5, 2022 16:41:42 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira več vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Staff! - Job Game | Simulator 2022 version ▞▞▞
Sprva je bilo zabavno igrati, a čez nekaj časa moraš gledati na tone oglasov, da dobiš kakršen koli denar za nakup stvari. Poleg tega sem plačal 3 dolarje za kar sem mislil, da bo velik znesek denarja. Z mojega računa je vzelo denar, vendar se v igri ni pojavil, razen če je bil le 20 v dolarjih za igro. Nekakšen odpadek.
Res mi je všeč igra, razlog, zakaj sem ji dal samo 1 zvezdico, je ta, da ne morem zagnati stopnje 45, ko kliknem stopnjo 45, da zaženem igro, mi je pravkar prikazal temno vijolični zaslon in nekaj napake v kotu. Upam, da boš to prej popravil.
Hotel Transylvania Adventures Sarguzasht vps
Odstranjen, ko je zahteval dovoljenje za obdelavo mojih osebnih podatkov, potem ko sem že nekaj časa igral, kar se tiče same igre: zvok se znova vklopi, ko je utišan. In tako dolgo traja, da zaslužite dovolj denarja za najcenejše stvari, ne da bi porabili dejanski denar. Postane kar dolgočasno
Staff! - Job Game | Simulator Simulyatorlar eqs
You make our job, a dream job, possible, so thank you very much ♥️ ... Merry Christmas everyone from the whole redBit games staff
Job Run APK - Latest version 11 - Android Apps Game
Sploh ne vem, ali je igra zabavna, ker mi niti ne da izvedeti. Samo v prvih dveh minutah igranja sem bil prisiljen prebrati dva 30-sekundna oglasa in sem moral najti X, da sem se vsaj 5-krat izognil več oglasom. Igra je morda dobra, a zdaj ne bom nikoli vedel, ker je zagrajevanje denarja za njo preveč ekstremno. Kakršen koli studio za igre, ki obupno potrebuje prihodke od oglasov, si ne zasluži mojega časa.
Igra je dobra. Ampak več nivoja več denarja.
Všeč mi je, popolnoma je vredno oglasov in dela. Imam 200 src rn in 35 tisoč dolarjev in še vedno delam, že približno teden dni ali več igram osebje in naj vam povem, prosim, prenesite.
Dobra igra. Koncept mi je všeč, morda bi bil lahko bolj zapleten.
To je ena tistih iger, ki vas po 5 sekundah igranja prisili, da pogledate oglas, ne izgubljajte časa, tudi menim, da je večina ocen s 5 zvezdicami lažna
Užival sem v tej igri. Obožujem to. Tudi ljudje bodo uživali.
Odlična igra, samo preveč oglasov.
Igra vas prisili, da pred igranjem privolite v zbiranje podatkov, vendar pravi, da lahko privolitev kadar koli prekličete prek nastavitev. V meniju z nastavitvami takšne možnosti ni.
Vse za oglasnim zidom, toliko oglasov, da sem moral onemogočiti svoj WiFi, da sem imel celo dejansko igranje. To igro morajo preimenovati v "oglasi", ker prejemate več oglasov kot dejansko igranje
Lepa igra, to bom obdržal, imaš še več takih iger? Želim videti več!
Staff! - Job Game | Simulator Simulaatio xws
Stopnje potekajo v 30 sekundah z oglasom med vsako! Vsako stopnjo, ki jo dokončate, boste morali pogledati oglas, da dobite darilo, si ogledate dodatek, da podvojite/potrojite nagrado, in tudi če zavrnete ta dva oglasa, vas prisilijo v 3. nepreskočljiv oglas. Ta praksa je gnusna in takšne igre si zaslužijo, da se igrajo.
Zakaj moram vsakič, ko je naloga pobrisati tla, ne morem 'obrisati tal', čeprav sem človeka s krpo premikal povsod na mestu? In vsakič, ko sem ga poskušal preskočiti, oglas ni video, ampak je slika, zaradi katere sem se zataknil na nivoju krpe?!
Sploh ne vem, kje naj začnem. Igra je dolgočasna. Stopnje so dolgočasne, dobesedno hodiš enkrat ali dvakrat naprej in nazaj po kvadratu 3mx3m, pogovorna okna se zdijo, kot da jih je napisal 10-letnik, in po vsaki stopnji dobiš oglas, tudi če ne želiš bonus. Tam ni dobesedno nič, samo oglasi.
To je dobra igra, vendar bi lahko naredili nekaj sprememb za trenutke, s katerimi bi lahko nahranili ljudi
Všeč mi je ta igra, a ko dosežem raven 45, se igra zaplete. Prosim popravi
👍👍😛😉
To je v bistvu samo izigravanje igre v računalniku. Edina razlika je v tem, da v tej igri plešete na koncu nivojev in po vsaki stopnji ustvarite življenje. Ima nespodobno količino oglasov
Staff! - Job Game | Simulator Simulator mocx
Najboljša igra na svetu priporočam 😎
Ni dobra ideja, da bi šel in naredil igro, kjer si belec, samo dela, mož, ki ne more dobiti ali uporabiti nečesa v tej hiši in samo plača za vse, kar je potrebno v hiši
Preveč oglasov, tudi če se odločite, da ne vidite oglasov, se oglasi še vedno predvajajo vsak dan igre. Brez oglasov je le kratka igra z veliko mini iger
Preveč oglasov
Lisa Dale shuts her eyes and counts to one hundred during a game of hide-and-seek. When she opens them, her four-year-old daughter Ella is gone.
Igra je dobra, vendar je večino časa liku težko dodati oblačila. Imam že pet daril, ki se ne bi odprla brez videa, zato sem poskusil zapreti igro in jo odpreti, vendar še vedno ne morem odpreti darila, popravite, da je vse in vse igranje dobro
Zabavna igra, toda kakšen je smisel kupovati zamašek za oglase, če še vedno imate oglase. Ne dela nič, ampak daje nekaj denarja. Ni v redu.
Pozdravljeni na stopnji 43. Tako močno zamujam, da se mi telefon zruši, celo moja glasnost se zruši, tako da mislim, da je velik, zato lahko prosim to popravite?
Thought Leadership | Amrop | Leaders For What's Next
because most of the related work on transfer learning in speech ... directly on game files and checks each game sequentially, making.
Borut has 1 job listed on their profile. ... Marketing staff member ... First time in Slovenia users were able to choose witch game they wish to watch via
Ta igra je zelo zabavna, vendar so oglasi zanič. Tudi po plačilu igre za odstranitev oglasov še vedno skrivajo nadgradnje in denarne bonuse za oglasi. Običajno, ko vas igra prisili, da plačate brez oglasov, odvzamejo VSE oglase, ne le vsiljene. Počutim se iztrgano.
Zelo luštna igra. Vendar ni gumba za izhod, to popravi
Všeč mi je igra, edini razlog, zakaj sem dal 3 zvezdice, je, ker je pohištvo predrago, vsaj malo drago, tako da lahko uživamo v tej igri in če imate srečo, vam lahko naslednjič dam oceno pet zvezdic, zato poskusite izboljšati cena.
Všeč mi je ta igra, še bolj bi mi bila všeč, če ne bi bilo oglasov dobesedno vsako sekundo, želim umreti 😔😤😡😠 POPRAVI TO!!!
Ne morem mimo dneva 45, ne da bi zaostal in rekel, da je moj uporabniški vmesnik prenehal delovati. Ima samo vijoličen zaslon in ne bo šel naprej.
Malo zabavno, a preveč oglasov, ves čas. Tudi igra zahteva oceno v play store po 2 klikih... Daj no, pustimo, da igro še malo doživimo, preden to vprašamo! In naredite oglase nekoliko manj pogoste. Po končanem delu imamo možnost, da si ogledamo oglas in zaslužimo še nekaj kovancev. Če izberem "Ne, hvala", igra še vedno prikazuje 2 (preskočljiva) oglasa. Pravzaprav ni izbire, kajne? Bilo bi kul izboljšati te točke
Ne vem, kako deluje barva na nivoju prostora, vedno zataknjena pri 65 %, tudi celotna soba je bila pobarvana. Prav tako ne vem, kaj delajo srca.
Všeč mi je, vendar zelo zaostaja! Zgrabila me je panika, ko je moj telefon nenadoma postal siv, a ko sem ga poskušal osvežiti v nekaj minutah, je šlo vse v redu. To se dogaja ves čas, ne vem, kaj za vraga se dogaja!
Wayyyyy za številne dodatke, skoraj po vsaki stopnji (ravni trajajo manj kot 20 sekund zgodaj) bi bilo sicer res zabavno
Kupil sem možnost brez oglasov in še vedno imam oglase!!! 😡 To je prva igra, na katero sem se srečal, kjer ti dejansko ne dajo tistega, za kar plačaš!! Ne zapravljajte svojega denarja za to! Če bi nakup dejansko deloval, bi bila morda odlična igra, vendar tej igri nisem pripravljen znova zaupati, da bi izvedel!
Staff! - Job Game | Simulator Mô phỏng vhti