(Android/iOS) Farm City: Farming \u0026 City Building mod daudz izturības
Feb 5, 2022 16:56:42 GMT -4
Post by teostalananas on Feb 5, 2022 16:56:42 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudz izturības ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Mana pieredze šajā spēlē ir tik pārsteidzoša no 1. līdz 60. līmenim, bet pēc tam katru reizi, kad es atveru šo spēli, spēle vairs neatbilst, kā to izmantoja pirms esmu tik vīlies .. es atinstalēšu šo spēli.
Farm City: Farming & City Building Εύκολα ign
Šī spēle ir kā pilsēta, bet labāka, jo spēlēšanai netiek izmantoti dati. Patīk😍😍😍
Man ļoti patika spēlēt stundas šajā tukšgaitas spēlē. Tomēr kopš pēdējās atjaunināšanas viss rūpnīcā ir nepieciešams 1–2 DIENAS, lai pabeigtu izgatavošanu. Iepriekš tas bija maksimums 2,5 - 4 stundas. Vēl trakāk, laiks vairs nepaiet un es nekur netieku. Es nevaru atrast klientu atbalsta pogu, tāpēc jebkura palīdzība būtu ļoti pateicīga! Ceru, ka tiešām drīz varēsim atgriezties!
Banka netiek atvērta ..ja mēs pieskaramies, ka esat to atjaunojis .. nāk ziņa.. Gribu gudru iemeslu
Jā, jūs joprojām varat spēlēt, pat ja 30. līmenis nav pieejams. Jautājums ir, kas notiks ar manu xp? Vai viņi iztērēsies? Cik ilgi mums jāgaida? Kāpēc laist klajā spēli un spēlētājiem jāgaida, līdz būs pieejami līmeņi? 🤷♀️ Tā ir jauka spēle, taču jums visiem ir jākļūst nopietniem.
Nav iespaidu. Bija lieliski, bet tad es nopirku krājkasīti, uzcēlu divas mājas, izpildīju pasūtījumus un izgāju no spēles. Kad atgriezos, viss progress pagājis, krājkasīte netika izpirkta un atbalsta poga nedarbojas. Ļoti neapmierinoša. Reālas naudas atinstalēšana un zaudēšana ir satraucoša. Neiesakiet spēli, ja vēlaties saņemt atbalstu un nezaudēt progresu. Izbaudi manu naudu.
Farm City: Farming & City Building Casual herm
Izstrādes problēmas, šis izstrādātājs nav pilnībā pabeidzis šo spēli. Kad mēs ražojam preces, nauda neatmaksājas. Mēs nevaram pieņemt citus spēlētājus, lai palīdzētu mums attīstīt spēli. Šī spēle ir līdzīga spēlei "township", taču izstrādātājam ir jāpabeidz spēle un jānovērš kļūdas vai jānoņem tas viss kopā. BEIDZIET IZLIETOT CILVĒKU LAIKU, LEJUPIELĀDĒJOT ŠO IESTATĪTO BRAUSMĪGO SPĒLI!
Laba spēle, taču šai spēlei ir jābūt pieteikšanās iespējai ar lietotājvārdu un paroli, to ir viegli spēlēt un attīstīt
Es spēlēju spēli pāris dienas. Man tas patīk, izņemot to, ka es nevaru novietot brauktuves vai celiņus. Tajā teikts, ka velciet to ar pirkstu, lai pārvietotu tos, kur vēlaties, bet man tas ir noderējis tikai vienu reizi. Esmu lasījis atsauksmes, un cilvēki saka, ka viņiem ir arī kļūmes. Ja es nevaru izmantot šo funkciju, es vienkārši pārtraukšu spēlēt. Es neizskatīšos pareizi, ja man nav brauktuves un taciņas
Man patīk spēle, bet man nepatīk, ka ēkas aizņem tik daudz laika, ka tas aizņem stundas, pat ražas tas prasa tik ilgu laiku, un man nepatīk, ka man vienmēr ir maz iedzīvotāju
Sākumā es domāju, ka šī spēle ir tik lieliska. Tas ir kā ciemats, bet bezsaistē. Bet tam ir tikai 30 līmeņi, ticiet man!
To pat nevar ielādēt, lai es varētu spēlēt.
Es izbaudīju spēli līdz kļūmei, un es zaudēju visu savu naudu spēlē. Tā nav šausmīga spēle, ja ienāc uz īsu brīdi un pēc tam aizej, taču tas mani sadusmoja. Es lūdzu tikai labot manu spēli un pārliecinieties, ka tas vairs neatkārtojas.
spēle ir ļoti lēna, pat ja tā jau ir atjaunināta
Miskastes spēle, nav īpaša notikuma, piemēram, Ziemassvētku/svētku pasākuma.. Tāds bēdas...
Farm City: Farming & City Building कैज़ुअल गेम hij
Es to vērtēju kā 3 zvaigznes, jo, ja to atjaunināsit, lietotni nebūs interesanti spēlēt. Ne tā, kā pirmo reizi spēlējot, ka bija labi. Es vēlos, lai jūs zinātu, ka šī spēle ir jāatjaunina, lai spēlētu nepārtraukti. Bet šī spēle nav patīkama, ja atjaunina un atjaunina. Tā kā jūsu tālrunis rada krātuvi.
Farm City: Farming & City Building Casual herm
Es instalēju šo spēli pirms 2 gadiem un spēlēju apmēram 1 gadu un pēc tam to izdzēsu. Tagad atkal es to instalēju, bet pēc savienojuma ar fb arī tas nerāda nekādus frnds vai pieprasījumus, un es šobrīd esmu 32 līmenī un neviena cita spēle nav atvērta, tas saka, ka drīzumā, lūdzu, izlabojiet šo. Šāda veida problēmas padara jūsu spēlēšanu nožēlojamu un garlaicīgu.
Spēle ir jauka, bet es nevaru sazināties ar Facebook draugiem. Es jau esmu atinstalējis un pārinstalējis spēli, taču problēma joprojām ir tāda pati. Vai varat lūdzu palīdzēt?
Betons, kas nepieciešams kopienas celtniecībai, nekad netiek atvests ar kuģi. Es gaidīju mēnesi, lai iegūtu atbilstošu betona daudzumu. Neskatoties uz laiku un pūlēm, dažreiz es tērēju laiku arī reklāmām, cerot kuģus atvest biežāk. Tomēr mans betons nekad nenāk. Kāda jēga!!!!
Nav ļoti slikti. Tas tiešām relaksē
Pilsētā līdzīgi. Nevar atvērt citai ierīcei, jā! Nav uzlabojumu vispār.
Tāpat kā spēles problēma nav neviena, pie kā meklēt palīdzību. Arī tad, ja neesat gatavs tērēt nelielu laimi ļoti garlaicīgi. Lai kaut ko darītu, vajadzīgs mūžīgs
Šai spēlei ir kāda kļūme, gan kuģi, kas man ir, nerāda, kas man ir jāizsūta, un ir pagājusi nedēļa, es, iespējams, atinstalēju, ja tas netiks labots tuvāko dienu laikā.
Spēlēju šo spēli jau pēdējos 4 mēnešus un pamanīju kļūmi, kas ir ļoti kairinoša, t.i., kad es kaut ko ielieku pagatavošanai vai spēles gaita krasi palēninās. Piemēram, uz nakti es lieku Visu gatavošanai un, domājams, tas būs gatavs līdz nākamajam rītam, bet process palēninās un, ja uzdevuma izpilde prasa 2 stundas, tad tas aizņem 6 stundas. Tas ir tas, ka esmu izdzēsis šo spēli.
Tā ir lieliska aplikācija..tomēr uz ceļiem ir vairāk cilvēku un mašīnu un ķert arī zivis un laist vilcienu ir labi....
Labi, es beidzot ieņēmu pirmo vietu, laimēju 50 $, kā rezultātā mana kopsumma palielinājās līdz 77, pauze spēlē, atgriezās, tagad nauda ir pazudusi, pārāk daudz problēmu 😠 Spēli dzēst ir nepatīkami! Nav zvaigžņu! Šī spēle ir neveiksmīga, es ieguvu pirmo vietu $ tikai tāpēc, lai to atņemtu un nodotu zonas līcī! Sagrozīta spēle!!!! Nespēlē šo spēli!!!!! RIGGED! KĀ KĀDS VAR SAŅEMT SIMTUS PUNKTU UZ PRIEKŠU, LAI UZVARĒTU! IZGALĪTS!
Sākas ļoti patika. Nokļūstiet apmēram 15. līmenī, un tas ātri pagriežas. Jūs nesaņemat pietiekami daudz no kuģiem, un viņi pieprasa visas jūsu lietas lielos daudzumos. Bet paiet stundas, līdz preces ir gatavas. Viņi vēlas, lai jūs celtu mājas, bet es nevaru izraisīt to, ka man nav pietiekami daudz preču no kuģiem. Esmu iesprūdis. Man ir draugi, bet nevaru nosūtīt dāvanas. Pilsētā ir daudz labāk. Šī spēle ir kļūdaina ar kļūdām, atinstalēta spēle.
Šausmīga spēle gandrīz neatbild uz komandām.
Tas bija, ir un būs fantastiski.....Bet lauksaimniecībā un jebko vai jebkādu priekšmetu izgatavošanā, lūdzu, samaziniet laiku, pirms tas bija ideāli💯👍👏, bet tagad laiks ir palielināts, tāpēc, lūdzu, veiciet šīs izmaiņas. Atpūta viss ir ideāli💯 super.
Jūsu vidējā lauksaimniecības spēle, nekas īsti jauns vai izcils salīdzinājumā ar citām... Viens milzīgs kairinājums ir tas, kā šī spēle un citas piespiež jūs darīt lietas sākumā (ēku novietošana, dolāru izmantošana progresa paātrināšanai...kas maksā pilna zvaigzne tieši tur. Vai kāds, lūdzu, var parādīt kādu atjautību un būt oriģinālam!!)
Interesanta spēle
NEVIENS NEDRĪKST LEJUPIELĀDĒT ŠO STULBU SPĒLI. Jo vai varat noticēt, ka pēc datu iegādes, lai lejupielādētu šo muļķīgo SPĒLI, tā netiks atvērta.
Cilvēki!! Domājams, ka spēlēm ir jābūt jautrām! Oho, tiešām nepatīk izmaiņas. Tagad tas ir identisks visām pārējām spēlēm. Ar nepacietību gaidīju, kad atkal varēs spēlēt. Tas kļuva no daudz jautrības uz nomāktu, tagad tas ir smieklīgi. čau. Ak un es neesmu mākonī, tāpēc neglābiet mani mākonī. Man tagad būs 5o iet uz telefona vietu!
Esmu uzlabojis savu pilsētas banku uz zeltu, nopērkot to par 9,99 USD. un darījums ir veikts, bet pilsētas banka nav mainījusies saskaņā ar manu jauninājumu. Esmu nosūtījis e-pastu, bet neesmu saņēmis nekādu atbildi. Es vēlētos saņemt atmaksu, ja tas nedarbojas. Jūsu klientu apkalpošanas līmenis ir nulle. Ir pagājušas 2 dienas, kopš nosūtīju šo e-pastu. Es iesniegšu sūdzību pret jums Google Play veikalā
Apstrādājot tufu un mulsinošu ražošanu un dzīvniekus tik rietumu spēle
Man patīk spēle, tomēr... bet es nevaru izveidot savienojumu ar Facebook. Tajā teikts, ka jūsu dati tiek sinhronizēti. Lūdzu, esiet pacietīgs. Tas notiek kopš seniem laikiem!!!. Lūdzu palīdzi man
Laba un izcila spēle pasaulē
Kopš atjaunināšanas spēle vispār nevēlas darboties. Tas tiek ielādēts 100%. Bet tas paliek uz 100%. Es izdzēsu spēli un instalēju to atkārtoti, bet tā joprojām dara to pašu. Arī spēle kļuva ļoti lēna, kad es nokārtoju 50. līmeni
Farm City: Farming & City Building Gündelik aph
Labākais ir tas, ka tā ir bezsaistes spēle, taču tai nav kompozīcijas un ir draugu saraksts, piemēram, township, bet tajā nav redzami draugi, lūdzu, izlabojiet šo kļūdu, btw spēle ir laba
Lost Grimoires: Stolen Kingdom Piedzīvojumu spēles rldf
man patīk šī spēle, taču, ja rodas problēmas ar tp play ielādi, ir nepieciešami vairāki mēģinājumi, lai to varētu spēlēt
Pirms atjaunināšanas mums bija mazāks 30 min laiks, lai ražotu preces rūpnīcai un 30 min mazāks laiks piegādei, taču tagad šī ir milzīga problēma, mēs varam ražot preces ilgu laiku vai izmantot skaidru naudu, bet skaidras naudas daudzums ir ierobežots, tāpēc atgrieziet šo iespēju uz mazāku 30 min, skatoties reklāmas.
Iekraušana aizņem pārāk daudz laika
Farm City: Farming & City Building कैज़ुअल गेम hij
Spēle ir laba, taču pēc 24. līmeņa mana nauda regulāri regulāri samazinās, man bija 13 000 monētu, un, neko nepērkot, tā ir samazinājusies līdz 900.
Tā neatveras kāda dīvaina iemesla dēļ, man patīk spēle, bet, kad tā tiek ielādēta, tā vienkārši izslēdzas.