Post by teostalananas on Feb 5, 2022 16:59:42 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jetpack Joyride ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jetpack Joyride IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat mnoho všetkých ▞▞▞
▞▞▞ Jetpack Joyride 2022 version ▞▞▞
prehráva veľmi dlhé reklamy bez ohľadu na to, či idete šetriť alebo nie. bolo by fajn, keby to bolo raz za pár behov. ale dokážem pokaziť 5-sekundový beh a musím tam sedieť solídnu minútu pri sledovaní reklám. Nostalgia bola podľa mňa odmietnutá.
Proste ma to NÚTILO aktualizovať na cloud a stratil som VŠETKÝ pokrok, ktorý som dosiahol. Stratil všetky mince. Stratili ste všetky maximálne vylepšenia. A všetko, čo som si kúpil. NÚTENÝ začať odznova POVINNOU zálohou do cloudu, čo som nechcel, mám pocit, že ma okradli a nákupy, ktoré som urobil, boli Ukradnuté. Podpora?
Hrával som túto hru pred niekoľkými rokmi a bola to najlepšia nekonečná bežkyňa. Hra je stále celkom dobrá, ale po približne 5 hodinách používania sa začne zasekávať, ako keby ste neustále držali prst na obrazovke. Načítanie tiež teraz trvá asi 1-3 minúty a niekedy spadne.
Jebem celý svet
Chápem, že zarábanie peňazí pomocou reklám, ale prečo musí tretie zapnutie stáť peniaze teraz, keď nikdy predtým. To je jediný problém, ktorý s touto hrou mám, ale je to funkcia, ktorá už existovala a vziať ju preč a cenu za 5 dolárov je jednoducho šialenstvo.
Geniálne
Jetpack Joyride Zręcznościowe xfwp
Na kokopice
Dobrá hra, ale priemerná rýchlosť, ktorú zvýšite o 2500 m, je smiešna. Ak neminiete 20 $ každý deň, 2 500 je tak ďaleko, ako môžete dostať. Trochu to spomal, prosím
Marianko g n i p
Som naštvaný, ako táto hra dopadla. Túto hru som hrával pred rokmi a bola perfektná, nezaostávala ani nezamŕzala. Vrátil som sa k hre včera v nádeji, že bude rovnaká hra ako vždy. Ale bolo to hrozné, meškanie a mrazenie totálne zničilo klasický zážitok. Odporúčam len ľuďom, ktorí majú nekonečnú dávku trpezlivosti.
Práve som dostal nový telefón a keď som hru preinštaloval, z nejakého dôvodu, kedykoľvek ju skúsim hrať, okamžite sa začne hrať, preskočí menu a keď ju pozastavím, nedáva mi žiadne možnosti okrem obnovenia a keď zomriem, dá mi to voľné srdce, takže nemôžem zastaviť hru, neviem prečo to robí, prosím pomôžte
Blba hra
Najlepsia hra
No na začiatok, osobne si myslím, že toto je zatiaľ jedna z mojich obľúbených mobilných hier, jediný dôvod, prečo by som niekedy dal hre, ktorá sa mi páči, menej ako 5 hviezdičiek, je nejaký druh chyby. Pri tejto konkrétnej hre sa mi po niekoľkých reklamách zobrazila chyba, čo je naozaj nepríjemné, pretože hru musím ukončiť a načítať ju späť. Tento glitch som však mal zatiaľ len dvakrát a dúfam, že ma už nebude trápiť v budúcej hre. Ďakujem.
Ak nie sú vybraté žiadne, musíte ZASTAVIŤ automatické prehrávanie reklám. Ak nekliknem na reklamu, aby som zdvojnásobil odmenu, nemali by ste mi vynútiť zobrazovanie reklamy na obrazovke. Za vynútenú reklamu nedostanete žiadny bonus, takže aplikáciu musím vždy zavrieť a reštartovať. Všetci sa musíte polepšiť.
Táto hra je úžasná, môžete získať nové oblečenie, nové jetpacky a dokonca môžete získať veichaly (prepáčte, že neviem hláskovať). Musíte len držať obrazovku a vyhnúť sa laserom a podobne, ak sa vám to nepáči, je to váš názor. Milujem hru
Veľmi dobrá hra
Jackal Squad - Arcade Shooting Arkada wss
Cool col
Naozaj skvelá hra a naozaj zábavná, ale stále padá. Keď si zvyčajne pozriem reklamu, aby som zdvojnásobil odmenu alebo niečo podobné, hra po zhliadnutí reklamy spadne a ja prídem o všetky odmeny a postup, čo je naozaj nepríjemné. Prosím, opravte to, pretože to tak nenávidím
Nízke hodnotenie pre celú obrazovku dodáva, že nemôžem prepustiť, kým si nepozriem asi 4 videá za sebou. Nie je v pohode. Zábavná hra, ale neoplatí sa čakať na takéto reklamy.
Posledná aktualizácia mi priniesla len lagy...
Kúpil som si Steam Powered S.A.M. a keď som sa ho snažil vybaviť, píše mi, že ho nemám. Nemôžem si to kúpiť znova, pretože sa tam píše: "Chyba" "Túto položku už vlastníte."
Dobre, je to dobrá hra. Veľmi zábavné hrať. Nedávno som ho však preinštaloval a stratilo sa mi všetok pokrok, aj keď s istotou viem, že som bol prinajmenšom prihlásený do svojho účtu Google Play. Okrem toho, že nemôžete správne vrátiť svoje údaje, je to zábava.
Dajte tam už inú krajinku"?!:-)
Hry boli v poriadku, mám ich veľa rád, ale keď sa to zrýchli, stáva sa to komplikovaným a náročným, ale okrem toho sú hry úžasné
Je to dobrá hra, ale pri každej aktualizácii sa vždy objaví chyba. Teraz nemôžem ani hrať hru. Hru to nenačíta.
Túto hru som miloval. Teraz je to len nabité reklamami, čo odoberá zábavu celej hre a nie, nekupujem z hry NIČ, takže mi nehovorte, aby som si kúpil niečo na vypnutie reklám, Half Brick Studios.
Kukova hnousna hra ti co ju vimisleli im trochu preplo
Vecsiu hlúposť som nevidel
Stále zábavná hra aj po toľkých rokoch. Nedávno jeho kvalita výrazne klesla kvôli množstvu reklám a mikrotransakcií, ale stále je to niečo zábavné!
Skvelá hra! Ale myslel som si, že reklamy sú voliteľné, zrejme sú tam aj nepreskočiteľné 60-sekundové náhodné reklamy, ktoré sa budú hrať kedykoľvek.
Použiť na prácu... Použiť na hranie tejto hry už dávno bolo zábavné tráviť čas. Iné ako všetky hry s rozdrvením cukríkov a loptičkou. Teraz išli a pokašľali to. Všetky tieto „cool“ doplnky stoja peniaze. Bez nich by som mohol žiť. Potom hovorí: „Musíte uložiť svoje herné údaje do nášho špeciálneho cloudu“. nie ďakujem. Teraz sa chyba nemohla pripojiť k vyskakovaciemu oknu cloudu pri každom hraní hry. Potom to hovorí, že sa musíte pripojiť k hre, aby ste mohli hrať.. Ešte raz nie, ďakujem. Teraz to zrazu padá..
Hovno
Veľmi sklamaný. Toto bola vždy moja obľúbená mobilná hra. A po nedávnej preinštalovaní na novom zariadení to funguje. Z nejakého dôvodu po otvorení hry prejde na obrazovku načítania, kde sa potom zdá, že sa nikdy neprestane načítavať. Znova som otvoril aplikáciu a dokonca som reštartoval telefón, ale problém sa stále nevyriešil. Ocenil by som, keby sa to opravilo, aby som sa mohol vrátiť k hraniu úžasnej hry
Zlá
Pise to chyba
Nejde mi to sstiahnut pie to ze subor balika je neplatny